گلپایگان

با سلام و عرض ادب خدمت دانشجویان گرامی

"سوگند به قلم و آنچه می نویسند."

سپاس خداوند بلندمرتبه را که به انسان قدرت اندیشه و تفکر در تمامی امور عنایت فرمود و سپس زمینه پیشرفت و ترقی او را فراهم نمود.

با فرارسیدن بهار علم و دانش و سال تحصیلی جدید، شروع دوباره فعالیت های آموزشی در راستای علم اندوزی و دستیابی به آرمان های متعالی جامعه آغاز می شود. بهره گیری از علم، دانش و آگاهی و تلاش در پی کسب آن، می تواند برای هر محیط و مجموعه ای راهگشا بوده و درک درستی از جهان هستی به بشر داده و مسیر درست تفکر کردن، درست تصمیم گرفتن و درست زندگی کردن را به انسان نشان دهد.

بدینوسیله آغاز سال تحصیلی جدید را به دانشگاهیان و به‌ویژه به دانشجویان نو ورود دانشکده فنی مهندسی گلپایگان صمیمانه تبریک عرض نموده و توفیق و سربلندی عزیزان را در مسیر کسب دانش و یادگیری علوم مختلف آرزومندم. امیدوارم با اتکال به پروردگار بی همتا و با تکیه بر توانمندی‌ها، ظرفیت­‌ها و بهره گیری از بزرگان و نیک اندیشان، در پیشرفت، آبادانی و خودکفایی کشور عزیزمان ایران اسلامی ثابت قدم، استوار و پیروز باشید.

به دانش گرای و بدو شو بلند
چو خواهی که از بد نیابی گزند