کانون قرآن و عترت خواهران

ضلع شرقی صحن مسجد را که نگاه کنی، عطر دل انگیز آیات قرآن در اتاقی به نام «کانون قرآن و عترت خواهران»، به اصطلاح دانشجویی «واحد قرآن خواهران» مشام جانت را نوازش می دهد

جمعی از دوستان شما چشم به راهند تا با هم با برنامه های قرآنی نظیر کلاس های قرآنی، مسابقات، اردوها و ... در فضای حقیقی و مجازی به جمعشان بپیوندید و روح قرآن را در زندگی خود جاری کنید.

این دوستان خوب در صحن مسجد و با شماره تلفن 031-33912895  منتظر دیدار و صدای گرم شما هستند.

------------------------------------------------------------------------------------

کانون قرآن و عترت دانشگاه صنعتی اصفهان

﴿إِنِّی تَارِکٌ فِیکُمُ الثَّقَلَیْنِ کِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی لَنْ یَفْتَرِقا حَتى یَرِدا عَلَیَّ الحَوْضَ ما إِنْ تَمَسَّکْتُمْ بهما لَنْ تَضلُّوا أبَداً

کانون قرآن و عترت دانشگاه صنعتی اصفهان مجموعه‌ای است از افراد علاقه‌مند که در جهت آشنایی، حفظ، تعمیق و گسترش فرهنگ غنی اسلام می‌کوشند. این کانون زیرمجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و تحت حمایت اداره کل امور فرهنگی می‌باشد. ساختار کانون بنابر شرایط و امکانات کنونی بر اساس فعالیت‌های قرآنی و نشر سیره معصومین تنظیم گردیده است.

اهداف مجموعه:

1.بسترسازی جهت رشد معارف قرآنی به منظور انس جامعه دانشگاهی با قرآن کریم

2.توانمندسازی دانشجویان علاقه‌مند جهت سازماندهی واحدهای کانون قرآن و عترت و پذیرش مسئولیت در مجموعه‌های قرآنی بزرگتر (نیروسازی قرآنی)

3.تشکیل مجموعه‌ای بسیج شده جهت فعالیت‌های قرآن و عترت در سایه عمل به دستورات و فرمایشات مقام معظم رهبری با هدف زمینه سازی ظهور قرآن و عترت حی، امام زمان (عج)، در سطح دانشگاه

تاریخچه:

این مجموعه در سال 1363 به عنوان یکی از کانون‌های اداره امور فرهنگی تاسیس شد. بعد ها با نام "واحد قرآن" زیرمجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به فعالیت‌های خود ادامه داد. در این دوره با نشریه مسک در دیگر دانشگاه‌ها شناخته شد. پس از چند سال وقفه در سال 1389 به همت جمعی از دانشجویان دغدغه‌مند با نام فعلی "کانون قرآن و عترت" فعالیت‌های خود را از سر گرفت.

اعضا و سمت:

احمد رحیمی/ دبیر کانون

سید علی زمانی/ نائب دبیر و مسئول واحد آموزش

محمدحسین صادقی‌منش/ مسئول واحد فرهنگی

محمدحسین زاهد/ مسئول واحد رسانه

شرایط عضویت در کانون:

1.اعتقاد و التزام عملی به اسلام، ولایت مطلقه فقیه و قانون اساسی

2.نداشتن حکم تخلف در کمیته انضباطی دانشگاه

3.تعهد و التزام به قوانین موضوعه کشور، دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها و اساسنامه‌ها

4.دانشجوی شاغل به تحصیل در دانشگاه باشد.

کانال های ارتباطی:

در پیام رسان تلگرام: