عکس منابع

به نام آنكه جان را فكرت آموخت

با سلام خدمت نو دانشجويان عزيز

بسيار مفتخرم كه از طرف خودم، همكاران محترم هيئت علمی، كارشناسان و كاركنان شريف دانشكده منابع طبيعی موفقيت شما عزيزان را در آزمون سراسری سال 1400 و قبولی تان در يكي از دانشگاه های برتر كشور تبريك عرض مي نمايم. ورود شما را به دانشكده منابع طبيعی خير مقدم عرض نموده و بسيار خرسنديم كه يكي از رشته های اين دانشكده شامل علوم ومهندسی شيلات، علوم و مهندسی محيط زيست و مهندسی طبيعت را براي تحصیل انتخاب نموده ايد. اميدواريم كه با بهبود شرايط بيماری كرونا، شاهد حضور گرم و صميمی شما در دانشكده باشيم. اطمينان دارم كه حضور در دانشكده و تحصيل در علوم منابع طبيعي برايتان بسيار لذت بخش خواهد بود. عزم راسخ همراه با تلاش مجدانه شما بعنوان آينده سازان كشور در طي دوران تحصیل، افق های روشن و اميد بخشی را برای بهبود وضعيت محيط زيست و منابع طبيعی كشور فراهم خواهد نمود. سلامت و شادكام باشيد.

تحت نظارت وف ایرانی