عکس نساجی

به نام خدا

ضمن عرض سلام و آرزوی سلامتی برای همه نودانشجویان عزیز، قبولی شما را دردانشکده نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان تبریک می گویم و ورودتان را خیرمقدم عرض می کنم. قطعا قبولی شما در دانشگاه نشانگر استعداد، تلاش و همتی عالی است. از آنجا که دانشگاه محیطی است که برای پرورش و بالندگی بیشترعلمی و رشد اخلاقی دانشجویان طراحی شده است، اطمینان دارم که مجموعه تلاش دانشگاه، همراه با عزم راسخ شما دانشجویان گرامی در جهت حفظ و ارتقاء روحیه علم آموزی و  پژوهش، به بالاترین درجه های علم و کمال اخلاقی شما منجرمی گردد و هدف غایی دانشگاه را که پرورش دانش آموختگانی در بالاترین جنبه های دانش و کمال و در نهایت کمک به رفع معضلات جامعه و ایجاد اجتماعی در بالاترین ترازهای انسانی است را تحقق عینی خواهد بخشید.

دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاهی دارای مکتب آموزشی و پژوهشی خاص خود است که در آن  تلاش، پشتکار و امیدواری فعالانه­ی همراه با نظم و حضوری تمام وقت، نقشی موثر در تربیت مهندسینی در تراز جهانی دارد. وجود استادانی سرآمد در آموزش و تحقیق،  امکانات علمی-تحقیقاتی و رفاهی در سطح بالا و محیطی زیبا که با روحیه علم آموزی و تلاش حداکثری دانشجویان همراه گشته، دانشگاهی ایجاد نموده است که در همه زمینه ها جزو برترین­ها بوده و الگویی برای همه دانشگاه های کشور است.

دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان، به دلیل حضور در قطب نساجی کشور و استفاده از همه مزایای پیش گفته، برخود لازم می داند که هر آنچه در توان دارد برای رشد همه­جانبه و تعالی دانشجویان در اختیارشان قرار دهد. حضور دانش آموختگان این دانشکده در مدارج بالای دانشگاهی و صنعتی در داخل و خارج کشور و رقابت در جذب دانش آموختگان این دانشکده، دلیلی واضح بر تلاش کلیه همکاران محترم هیات علمی، کارشناسان و کارمندان دانشکده است. اگر چه در حال حاضر، به جبر زمانه و به دلیل مشکلات حاصل از بیماری کرونا سعادت اینکه بتوانیم مانند سال­های گذشته به صورت حضوری به استقبال شما عزیزان بیاییم، نداریم، اما با امیدواری به انجام آن در آینده ای نزدیک، همه شرایط لازم برای شروعی راحت و بی دغدغه را برای شما فراهم نموده ایم. همکاران من در دانشگاه و دانشکده و دوستان دانشجوی ورودی سال های قبل، همه سعی خود را در کمک به شما عزیزان قرار داده اند. با توجه به تجربه موفق نیم سال تحصیلی گذشته و سعی در ایجاد سامانه ای مناسب برای آموزش مجازی که درآن پیش بینی همه مشکلات احتمالی شده است، مطمئن هستیم که آموزش شما نیز در بالاترین سطح انجام خواهد شد. کانال های متنوع ارتباطی دانشگاه و دانشکده و به ویژه شماره تماس اینجانب، معاون محترم آموزشی، سرپرست محترم تحصیلات تکمیلی و نیز سرپرست محترم فرهنگی-دانشجویی دانشکده همواره در اختیار شما هستند تا شروعی با انگیزه و بی دغدغه برای شما فراهم گردد.

در انتها مجددا حضورتان در دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان را شادباش می گویم و امیدوارم که بزودی چشم مان به دیدن شما عزیزان، روشن گردد.