به دنيای مجازی آموزشهای دانشگاهی خوش آمديد.

آموزشها در دانشگاه صنعتی اصفهان از طريق دوسامانه به دانشجويان ارائه می شود:

1. سامانه يكتا
  2. سامانه Elearning

سامانه يكتا، يکي از سرويس های مهم و با ارزش آموزشی است که مرکز فن آوري اطلاعات در اختيار اساتيد محترم و دانشجويان گرامی دانشگاه قرار داده است.

اين سامانه  امکانات و قابليت های متعددی دارد كه برای انجام سهل تر و موثرتر بسياری از امور آموزشی مورد استفاده واقع ميشود.

از جمله امکانات ويژه اين نرم افزار می توان به ارائه و در اختيار گذاشتن مطالب و محتوای مرتبط با دروس از طريق فايل های PowerPoint، pdf ، word، html  و text از طريق Web اشاره کرد.

توزيع تکاليف و اخذ حل تکاليف در موعد مقرر، تحويل پروژه دانشجويان در موعد مقرر، اخذ کوئيز و امتحان به فرم تستی و تشريحی به صورت online، اعلام نمرات، اطلاعيه ها، ارتباط با دانشجويان درس از طريق email و chat از امکانات ديگر اين نرم افزار می باشند.

هر دو سامانه يكتا و Elearning عمدتا ويژه ارائه دروس بصورت آنلاین و آفلاین، ارائه تکالیف به دانشجویان و برگزاری آزمون است.

تفاوت اين دوسامانه مربوط به نحوه ارائه کلاس آنلاین است، سامانه یکتا جهت ارائه کلاس آنلاین از دو نرم افزار بیگبلوباتن و ادوب کانکت ولی سامانه Elearning صرفا  از ادوب کانکت استفاده می کند.

البته به منظور ایجاد تمرکز در نحوه ارائه مطالب، دروس مربوط به نودانشجویان عزیز صرفا در سامانه یکتا ارائه می شود و ما قصد داريم در اين ويديوی كوتاه اين سامانه را به شما عزيزان معرفی كنيم.

سامانه يكتا ؛

قبل از هر چیز، بایستی آخرین نسخه مرورگر گوگل کروم یا فایرفاکس را نصب کرده باشید و اگر کلاس با ادوب کانکت برگزار می شود  نرم افزار مربوطه را از قبل نصب کنید و به راهنماهای آن به دقت توجه نمایید.

وقتي براي نخستين بار مي خواهيد به سامانه وارد شويد ابتدا بايد پسورد خود را از طريق "گزارش ۶۷۲ گلستان و گذر واژه در سیستم های دیگر" دريافت نمائيد.

بعد ازآنكه پسورد را دريافت كرديد، می توانيد طبق توضيحا درج شده در منوی راهنمای سامانه یکتا، وارد سامانه شويد واز امكانات وآموزشهای آن بهره برداری نمائيد.

اصولا كلاسها به دو شيوه آنلاين وآفلاين برگزار می شود، نحوه شركت در كلاس آنلاين را با همديگر مشاهده كرديم و اما بشنويد از چگونگی دسترسی واستفاده از كلاسهای آفلاين:

اگر احيانا خواسته باشيم فايل صوتی يا تصويری كلاس را  ذخيره كنيم به شكل زير عمل مينمائيم:

1. اگر کلاس آفلاین بوده باشد یا استاد مربوطه فایل را روی صفحه درس قرار داده،  با کلیک روی آن دانلود میشود ویا فایل را در iutbox قرار داده و لینک را درصفحه درس گذاشته است که با کلیک روی لینک به صفحه دیگری ارجاع داده می شوید و می توانید فیلم را دانلود نمایید.
  2. اگر کلاس آنلاین بوده باشد بعد از 48 ساعت فیلم قابل دانلود بر روی صفحه کلاس آنلاین قرار می گیرد.

گاهی اساتيد در اثنای تدريس تصميم به برگزاری كوئيز می نمايند، اينكه كوئيزها را كجا می توان دريافت كرد وبه چه نحو می توان به آنها پاسخ تستی يا تشريحی داد در فايل زير توضيح داده می شود.