نام کانون:  مجموعۀ فرهنگی مسجد حضرت فاطمة زهرا (س)

معرفی:

مسجد محلی برای تصمیم ­گیری­های مشترک مومنین و جبهه ­گیری در برابر كفر و شرک و نفاق است. مجموعۀ فرهنگی مسجد با هدف تعظیم شعائر اسلامی مانند اقامۀ نماز، برپایی مراسمات مذهبی مانند اعیاد و عزاداری­ها سعی کند تا محوریّت مسجد را در مسائل گوناگون حفظ نماید و در جهت گسترش و تعمیق فرهنگ ناب اسلامی و برقراری و حفظ روحیّۀ برادری و همدلی و پرورش و آماده­سازی نیروهای متعهّد و متخصص و کارآمد و مشارکت در حرکت عظیم به سوی تمدّن نوین اسلامی قدم بردارد. این مجموعه این اهداف را با پرداختن به مسائل روز و مبتلابه مسلمین و زمینه­سازی برای رفع مشکلات دانشگاهیان دنبال می­کند و با جذب و عضوگیری دایرۀ فعالیّت­های خود را گسترش می­دهد و برای تببیین جایگاه دانشجویان در تحقّق تمدّن نوین اسلامی گام برمی­دارد.

تاریخچه:

همراه با بنای مسجد از سال 1378 شورای مسجد حضرت زهرا (س) كار خود را آغاز و در برنامه­های متنوع (اعم از مراسم مسجد، نشريات، اردوهای سیاحتی و زيارتی، نمايشگاه محصوالت فرهنگی و ...) سعی در گسترش و تعمیق فرهنگ و معارف دين مبین اسلام در بین دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان كرده است. در سال 88 برای افزايش كارآمدی، بهره­وری، توسعه و انسجام فعالیت­ها اساسنامه آن مصوب گرديد. همچنین در سال 93 ساختار مجموعه مورد بازبینی قرار گرفت و شورای مسجد به مجموعه فرهنگی مسجد تغییر نام داد.

اعضا و سمت­ها:

• دبیر مجموعه: وظیفۀ هدایت، خط­دهی و جریان­سازی مجموعه را بر مبنای اهداف مجموعه برعهده دارد.
  • معاونت فرهنگ و رسانه: با استفاده از ابزار رسانه در صدد تولید محتوای فرهنگی و تبلیغات برنامه­های مسجد اهداف مجموعه را پیاده می­کند.
  • معاونت تحلیل و اندیشه: با تشکیل گروه­های مطالعاتی وظیفۀ تعمیق اندیشه اعضا را بر عهده دارد که شامل دو واحد می­شود:
    • واحد مطالعات راهبردی: تفکر و پژوهش در تصمیمسازی و ايدهپردازی در زمینه رسالتهای مجموعه.
    • واحد تحلیل سیاسی: گفتمان­سازی مطالبات رهبری از دانشجويان نظیر ترويج فرهنگ كتابخوانی، جنبش نرم­افزاری و تمدنسازی نوين اسلامی و زمینه­سازی برای رشد بینش سیاسی دانشجویان
  • معاونت اجرایی: این معاونت وظیفۀ پیشبرد امور اجرایی مجموعه برای نیل به اهداف را بر عهده دارد که از دو واحد تشکیل شده است:
    • واحد تدارکات: وظیفۀ تهیّه و توزیع تدارکات و پذیرایی مراسم و اردوها
    • واحد پشتیبانی: امین اموال مجموعه و تأمین مایحتاج سایر واحدها و معاونت ها
  • معاونت مالی: وظیفۀ تأمین بودجه و مدیریّت آن و کادرسازی در این زمینه را بر عهده دارد.
  • معاونت مراسم: وظیفۀ برگزاری مراسم ملی و مذهبی و همچنین ادعیۀ هفتگی و انجام فضاسازی لازم و دعوت مدعو موردنظر.
  • معاونت نیروی انسانی: این معاونت وظیفۀ برپایی جلسات مختلف و اردو برای اعضا و سایر علاقه­ مندان را دارد.

شرایط عضویت:

اصلی­ترین شرط عضویّت اهتمام به کار تشکیلاتی و هدف رشد و تعالی داشتن است البته فرد خواستار عضویّت باید دانشجوی دانشگاه صنعتی باشد.

کانال­های ارتباطی:

کانال های ارتباطی عبارتند از:

• اینستاگرام مسجد: MASJED_IUT
  • پخش زنده برنامه­های مسجد: MASJED_LIVE